perjantai 22. tammikuuta 2016

Luova vapaayö

Kaikkea sitä tulee vapaayönä mietittyä ja nähtävästi myös toteutettua. Nettivaatekauppojen, facebookin ja muiden yhtä turhien sivustojen selailun lomassa tämä nainen mietti, miten jatkaa tämän tuoreen vuoden viettämistä. Synttäritkin tuli jo pidettyä ja arki on joka paikassa astunut lomien jälkeen kuvaan, niin pitää sitä nyt jotain uutta täytettä elämäänsä saada. Perustanpa siis blogin! Voi hyvänen aika. Hetken sitä kyllä miettinytkin ja muutamalle kaverille ihmetellyt, että kannattaako... mutta sehän selviää vain kokeilemalla, joten tässä sitä mennään.

Olen jo jonkin aikaa seuraillut kaiken maailman keskustelua ajankohtaisista aiheista, kuten varmaan suurin osa meistä, mutta jotenkaan en ole jaksanut osallistua siihen turhauttavaan kissatappeluun, jota kommenttikentissä somessa jaettujen uutisten alla harrastetaan. Tarve kuitenkin jostain nostaa päätään, että pakko se monttu on avata ja sanoa mielipiteitään ilmoille. Olkoon tämä siis se kanava, jonka kautta jaan omaa maailmankatsomustani ja vuorostani levitän tapaani elää maailmalle. 

Blogin tarkoitus on tosiaan kuvata yleistä elämää ja samalla kommentoida vino virne naamalla enemmän ja vähemmän asioita, jotka innostaa, häiritsee, ottaa päähän tai huvittaa. Toivottavasti muutkin, kuin minä itse tästä jotain saavat ja jos ei muuta niin ainakin yhden ihmisen näkemyksen maailman menosta. Tervetuloa mukaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti